Όνειρα με σεξ βλέπουν πολύ συχνά οι άνθρωποι. Δεν είναι όμως όνειρα που στέλνουν κάποια μηνύματα, αλλά αφορούν στην ψυχολογική και την... σωματική κατάσταση αυτού που τα ονειρεύεται. Και δεν αφορούν μόνο σε έφηβους και μόνους, αλλά και σε ανθρώπους που δεν στερούνται ερωτικής συντροφιάς στη ζωή.
Για τον ερωτικό σύντροφο στα όνειρα δεν υπάρχει περιορισμός. Μπορεί να είναι οι γονείς ή ακόμα και τα παιδιά αυτού που ονειρεύεται, χωρίς αυτό να σημαίνει διαστροφή. Μπορεί να οφείλεται στο θαυμασμό, στη σκέψη, ή στη φροντίδα για το συγκεκριμένο άτομο.

Το όνειρο με σκατά προμηνύει κατά κανόνα κάτι θετικό. Πρόκειται για πλούτο και περιουσία. Η αφόδευση στο όνειρο συμβολίζει ότι ο ενδιαφερόμενος μπορεί να χειριστεί ελεύθερα τα χρήματά του και να προβεί σε επενδύσεις. Το ίδιο ισχύει και αν στο όνειρο έπαιζε κάποιος με σκατά. Εκ των υστέρων, όταν δηλαδή ξυπνήσει, αυτή τη κατάσταση την αντιλαμβάνεται ως αηδιαστική και απωθητική, ωστόσο στο όνειρο, δεν προκαλούσε στον ενδιαφερόμενο αυτή την αίσθηση. Αυτό δείχνει ότι το θέμα χρημάτων δεν θα τον απασχολήσει στο εγγύς μέλλον.

Ο σκύλος στο όνειρο, ανάλογα σε τι κατάσταση ή σχέση θα τον δει κάποιος, είναι σύμβολο πιστού φίλου αλλά και μοχθηρού εχθρού.
Δεδομένου ότι το σκυλί θεωρείται σύντροφος και προστάτης του ανθρώπου για αιώνες, έχει συχνά μια θετική έννοια στο όνειρο. Πρόκειται για εκείνες τις πτυχές που οι άνθρωποι βλέπουν στο ζώο, φιλία, αφοσίωση, προστασία και σύνδεση με το ζωικό βασίλειο. Επειδή οι σκύλοι ήταν αρχικά λύκοι, μπορεί να συμβολίζει επίσης την κυριαρχία και τον έλεγχο στο περιβάλλον σας.
Ας δούμε μερικά παραδείγματα ονείρων:

Ένα μέρος του σώματος που βλέπουμε πιο συχνά στα όνειρά μας. Το γυναικείο στήθος είναι το σύμβολο της μητρότητας, της πνευματικής και ψυχικής τροφής. Τα στήθη συνδέονται συχνά με τη φύση και την ανάπτυξη. Μπορεί να σημαίνουν ότι περνάτε από μια φάση προσωπικής ανάπτυξης, πνευματικού διαφωτισμού ή εσωτερικής επούλωσης. Αντιπροσωπεύουν το αίσθημα της αδιάκοπης εσωτερικής ασφάλειας, η οποία βοηθάει στη λύση πολλών προβλημάτων. Οι μαστοί της γυναίκας συχνά υποδεικνύουν καταπιεσμένες σεξουαλικές ανάγκες, οι οποίες πρέπει να εξεταστούν περισσότερο.
Ας δούμε κάποιες ερμηνείες με όνειρα με στήθος, μαστό βυζί:

Πολλές φορές στα όνειρά μας καθόμαστε και πάλι σε σχολικό θρανίο. Άλλες φορές μόνοι μας, πολλές φορές με τους παλιούς συμμαθητές μας, αλλά και ως ενήλικες με διάφορους ανθρώπους που γνωρίσαμε στα διάφορα στάδια της ζωής μας. Και πάλι πρέπει να λύσουμε προβλήματα και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις των δασκάλων, όπως τότε. Στη θέση του δασκάλου, μπορεί να είναι ένας αυστηρός δάσκαλος από τα παλιά, το αφεντικό μας τώρα, κάποιος συνομήλικός μας, ή κάποιος άγνωστος μεσήλικας άνθρωπος. Το θέμα είναι ότι πρέπει να απαντήσουμε σε κάποια ερώτηση, ή να βρούμε τη λύση σε κάποιο πρόβλημα που μας τίθεται. Δηλαδή, είμαστε πάλι μπροστά στη λύση ενός προβλήματος.